Om oss

Välkommen till iSiPETT - där vi älskar allt på 4 fötter!

Vi är ett passionerat gäng djurälskare, med särskilt stort hjärta för våra älskade hundar och katter. Djuren har verkligen blivit en viktig del av våra familjer och hem, och vi förstår att du känner precis likadant!

Vi vet att att ta hand om våra fyrbenta vänner innebär kärlek, omsorg och tid. Och självklart vill vi kunna erbjuda de bästa tillbehören för att göra deras liv så bekvämt och roligt som möjligt.

Därför har vi samlat ett unikt sortiment av produkter som kan vara svåra att hitta någon annanstans. Vi vet att du som djurägare vill ge ditt husdjur det allra bästa, och vi är här för att hjälpa dig att hitta just det.

Vårt fokus är att erbjuda något speciellt - något som gör skillnad i vardagen för dig och ditt älskade husdjur. Och om du har önskemål om produkter som du inte hittar hos oss, är du alltid välkommen att kontakta oss med dina förslag!

iSiPETT är en del av iSiGROUP, ett svenskt företag med säte i Södertälje. Vi skickar alla våra produkter härifrån och är stolta över att kunna erbjuda produkter vi själva älskar och tror att du också kommer att älska.

Tack för att du valt iSiPETT - tillsammans gör vi våra fyrbenta familjemedlemmars liv ännu bättre!

 

Vi innehar F-skatt och är registrerade för moms.